El ple dóna llum verda al projecte per a l’Espai d’Oci i Casal Jove d’Alcossebre

Aprovat per unanimitat el projecte del nou edifici polifuncional que compta amb un pressupost de 955.000 euros i s'executarà en tres anualitats.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat per unanimitat el projecte de construcció per al nou edifici polifuncional d’Espai d’Oci i Casal Jove a Alcossebre. El projecte compta amb un pressupost total de 955.000 euros que s’executarà en tres anualitats 2019-2021.

En la present anualitat, es destinen 290.000 euros provinents de romanents de tresoreria com Inversió Financerament Sostenibles. De cara a les pròximes anualitats, es destinaran les quantitats necessàries per a escometre l’obra. El nou edifici municipal s’ubica en un solar municipal del carrer Bedoll i tindrà una superfície construïda de més de 1.400 metres quadrats, distribuïts en una planta baixa diàfana -amb espai per a la ubicació d’un escenari mòbil- ​​i una primera planta distribuïda en despatxos i sales multifuncionals destinades per al Casal Jove. A la part exterior de l’edifici, s’ubicaran aparcaments per a vehicles.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “aquest és un nou edifici municipal molt demandat a Alcossebre i que, tal com ha estat pensat, podrà albergar molt diferents funcions: actes culturals, representacions, festivals escolars, actes relacionats amb el turisme i la promoció econòmica, cursos, activitats, etc. Compleix amb el que ha de ser un edifici municipal: que el màxim de veïns i veïnes el puguin utilitzar”.

També s’ha aprovat per unanimitat l’expedient de contractació administrativa per a l’execució del projecte que permetrà que, per procediment obert, les empreses interessades puguen concórrer a la seua execució.

En el transcurs del ple, ha pres possessió del seu càrrec el nou regidor Jordi Batiste Aixa que ocuparà les regidories de Festes, Joventut i Esports.

" "
CatalanSpanish