El Poble Nou de Benitatxell celebra la I Gamer Weekend

L’objectiu d’aquesta iniciativa és proporcionar alternatives d’oci per al jovent i animar-los a jugar en comunitat per evitar l’aïllament social.

Publicitat

Els i les joves del Poble Nou de Benitatxell tenen una cita el cap de setmana amb les seues consoles i videojocs preferits. La Regidoria de Joventut, a càrrec de Víctor Bisquert, ha programat la primera Gamer Weekend, dos intenses jornades dedicades a l’oci en què la joventut del poble podrà jugar i socialitzar al mateix temps en un espai segur i comunitari.

L’esdeveniment tindrà lloc al col·legi Santa María Magdalena, on s’habilitarà una sala amb consoles, butaques i tot tipus de comoditats. L’apertura de portes serà este divendres 4 d’octubre a les 17:00 hores i, en el cas d’ambdues jornades, s’allargaran fins les 23:00 hores.

PublicitatRovira  

Per a l’ocasió s’han preparat diversos campionats amb premis per als guanyadors. A més de la part d’oci, també hi haurà temps per tractar temes i problemàtiques juvenils com el ciberbullying o la gestió del temps d’estudi i oci. La iniciativa ha tingut molt bona acollida i ja compta amb un gran nombres d’inscrits.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és proporcionar alternatives d’oci per al jovent i animar-los a jugar en comunitat per evitar l’aïllament social. “És important que la joventut s’implique en la vida del poble i no es quede aïllada a casa. Les amistats son una part important de les relacions vitals d’una persona, i pensem que la Gamer Weekend és una bona oportunitat per conèixer gent nova i divertir-se”, ha assenyalat el regidor de Joventut, Víctor Bisquert.

PublicitatJuega Limpio Orihuela