El Poble Nou de Benitatxell es suma a la convocatòria estatal d’Emergència Feminista del proper 20 de setembre

La manifestació començarà al carrer La Pau a les 22:00 hores i continuarà fins a la plaça de l'Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Després d’una reunió mantinguda a Jesús Pobre el passat mes d’agost amb una representació de la Plataforma Feminista d’Alacant, al Poble Nou de Benitatxell ha decidit sumar-se, junt amb altres pobles de la comarca, a la convocatòria estatal de Declaració d’Emergència Feminista del pròxim 20 de setembre.

La manifestació, organitzada per l’Associació d’Ames de Casa amb el suport de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i Diversitat, a càrrec de Víctor Bisquert, començarà al carrer La Pau a les 22:00 hores i continuarà fins a la plaça del Ajuntament, on es llegirà un manifest.

S’espera que desenes de persones compromeses amb la causa isquen al carrer en una manifestació nocturna per demanar que deixen d’assassinar a dones. Per a això, es recomana als i les participants que porten el mòbil o qualsevol element amb llanterna per omplir la plaça de llum violeta.

I és que durant el passat mes de juliol, cada dos dies una dona era assassinada a Espanya. És per això que, tal com recull en el seu comunicat la Plataforma Feminista d’Alacant, no es tracta ja d’una simple alerta, sinó d’una emergència feminista.

CatalanSpanish