El Poble Nou de Benitatxell es suma a la convocatòria estatal d’Emergència Feminista del proper 20 de setembre

La manifestació començarà al carrer La Pau a les 22:00 hores i continuarà fins a la plaça de l'Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Castelló DLP Benicàssim

Després d’una reunió mantinguda a Jesús Pobre el passat mes d’agost amb una representació de la Plataforma Feminista d’Alacant, al Poble Nou de Benitatxell ha decidit sumar-se, junt amb altres pobles de la comarca, a la convocatòria estatal de Declaració d’Emergència Feminista del pròxim 20 de setembre.

La manifestació, organitzada per l’Associació d’Ames de Casa amb el suport de la Regidoria d’Igualtat, Polítiques de Gènere i Diversitat, a càrrec de Víctor Bisquert, començarà al carrer La Pau a les 22:00 hores i continuarà fins a la plaça del Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Rovira  

S’espera que desenes de persones compromeses amb la causa isquen al carrer en una manifestació nocturna per demanar que deixen d’assassinar a dones. Per a això, es recomana als i les participants que porten el mòbil o qualsevol element amb llanterna per omplir la plaça de llum violeta.

I és que durant el passat mes de juliol, cada dos dies una dona era assassinada a Espanya. És per això que, tal com recull en el seu comunicat la Plataforma Feminista d’Alacant, no es tracta ja d’una simple alerta, sinó d’una emergència feminista.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela