19.4 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell habilita un nou espai per a l’atenció al ciutadà

El consistori trasllada el registre general, el registre d'urbanisme, el punt d'informació cadastral i l'atenció al ciutadà de SUMA a una nova Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) situada en l’Espai Molí.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Amb l’objectiu de garantir totes les mesures de seguretat que requereix l’actual situació i de centralitzar tota l’atenció en una mateixa ubicació més espaiosa, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell traslladarà el registre general, el registre d’urbanisme, el punt d’informació cadastral i l’atenció al ciutadà que ofereix SUMA dues vegades al mes a una nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada en l’Espai Molí (Carrer de les Escoles, 2), junt al pàrquing públic de l’escola Santa María Magdalena.

L’obertura oficial serà el pròxim dilluns 8 de juny, i l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Donades les circumstàncies i la necessitat d’extremar les precaucions, serà necessari adquirir cita prèvia a través de la web www.elpoblenoudebenitatxell.org. De moment, aquesta opció encara no està habilitada. En breus el consistori publicarà un tutorial per a realitzar les inscripcions.

- Publicitat -

En l’OAC es centralitzarà tot el registre d’entrada, tant general com en matèria urbanística. Pel que respecta al registre general, es duran a terme qualsevol tipus de sol·licituds o instàncies, a més d’empadronaments i certificats digitals. També es continuarà oferint el servei de ‘ventanilla única’ o Prop, tal com s’ha fet fins al moment.

En matèria d’urbanisme es tramitaran sol·licituds de llicències d’obra major i menor, declaracions responsables d’obra menor, declaracions responsables d’ocupació d’habitatges, certificats de compatibilitat urbanística, llicències d’activitat, informes urbanístics, certificats, etc.  

- Publicitat -

A més, també s’habilitarà un horari especial per a consultes sobre cadastre els dijous d’11.00 a 14.00 hores, i per a SUMA, que presta un servei itinerant dos vegades al mes.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià