15:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Poble Nou de Benitatxell habilita un nou espai per a l’atenció al ciutadà

El consistori trasllada el registre general, el registre d'urbanisme, el punt d'informació cadastral i l'atenció al ciutadà de SUMA a una nova Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) situada en l’Espai Molí.

Amb l’objectiu de garantir totes les mesures de seguretat que requereix l’actual situació i de centralitzar tota l’atenció en una mateixa ubicació més espaiosa, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell traslladarà el registre general, el registre d’urbanisme, el punt d’informació cadastral i l’atenció al ciutadà que ofereix SUMA dues vegades al mes a una nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada en l’Espai Molí (Carrer de les Escoles, 2), junt al pàrquing públic de l’escola Santa María Magdalena.

L’obertura oficial serà el pròxim dilluns 8 de juny, i l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Donades les circumstàncies i la necessitat d’extremar les precaucions, serà necessari adquirir cita prèvia a través de la web www.elpoblenoudebenitatxell.org. De moment, aquesta opció encara no està habilitada. En breus el consistori publicarà un tutorial per a realitzar les inscripcions.

En l’OAC es centralitzarà tot el registre d’entrada, tant general com en matèria urbanística. Pel que respecta al registre general, es duran a terme qualsevol tipus de sol·licituds o instàncies, a més d’empadronaments i certificats digitals. També es continuarà oferint el servei de ‘ventanilla única’ o Prop, tal com s’ha fet fins al moment.

En matèria d’urbanisme es tramitaran sol·licituds de llicències d’obra major i menor, declaracions responsables d’obra menor, declaracions responsables d’ocupació d’habitatges, certificats de compatibilitat urbanística, llicències d’activitat, informes urbanístics, certificats, etc.  

A més, també s’habilitarà un horari especial per a consultes sobre cadastre els dijous d’11.00 a 14.00 hores, i per a SUMA, que presta un servei itinerant dos vegades al mes.

Últimas noticias

Contenido relacionado