El Poble Nou de Benitatxell i Teulada garantixen el subministrament d’aigua amb la compra de cabals a la dessaladora de Xàbia

El Poble Nou de Benitatxell i Teulada s'han avançat als possibles problemes de subministrament d'aigua potable en aquests dies de gran consum d'agost

PublicitatAVL

El Poble Nou de Benitatxell i Teulada s’han avançat als possibles problemes de subministrament d’aigua potable en aquests dies de gran consum d’agost i han tancat amb Xàbia i l’empresa Amjasa un acord de compra d’aigua de qualitat de la dessaladora xabiera.

L’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Miguel Angel García, l’alcaldessa de Teulada, Rosa Vila, l’edil de Medi Ambient del Poble Nou de Benitatxell, Jorge Pascual, i l’edil de Recursos Hídrics de Teulada, Maria José Vidal, s’han avançat als possibles problemes i han negociat amb Xabia i l’empresa Amjasa l’aportació hídrica de qualitat.

PublicitatRovira  

El Poble Nou de Benitatxell i Teulada s’han avançat als possibles problemes de subministrament d’aigua potable en aquests dies de gran consum d’agost i han tancat amb Xàbia i l’empresa Amjasa un acord de compra d’aigua de qualitat de la dessaladora xabiera.

L’alcalde, Miguel Ángel García, i l’edil de Medi Ambient, Jorge Pascual, s’han reunit al costat de l’alcaldessa de Teulada, Rosa Vila, i el seu edil de Recursos Hídrics, Maria José Vidal, amb l’alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el gerent d’Amjasa, Josep Lluís Henarejos. L’empresa de subministrament del Poble Nou de Benitatxell i Teulada, Hidraqua, necessitava reforçar el proveïment davant la gran ocupació turística i els pics de consum d’aquests dies. Per aquest motiu s’haja aconseguit un acord perquè Hidraqua compre al dia entre 1.500 i 2.000 m3 d’aigua potable dessalada. Evita així que poguera ressentir-se la qualitat i potabilitat de l’aigua en algun moment puntual. El Poble Nou de Benitatxell i Teulada garanteixen que el proveïment siga apte per al consum en aquests dies de màxima ocupació i en els quals la xarxa treballa al més alt rendiment.

“Hem d’avançar-nos a possibles problemes i comptem amb la possibilitat d’aprofitar els cabals d’una dessaladora, la de Xàbia, que està dimensionada per a donar solucions comarcals. El subministrament d’aigua és primordial i aquest equip de govern està convençut que ha de prevaldre la cooperació comarcal i la col·laboració entre els pobles veïns. Mentrestant, des de la nostra responsabilitat en el Consorci continuarem treballant per tindre més recursos i una xarxa cada vegada més eficient” han coincidit tots dos alcaldes del Poble Nou de Benitatxell i Teulada.