2:23 am - Saturday, 8 August 2020

El Poble Nou de Benitatxell obri el termini per a sol·licitar les ajudes de mobilitat per a estudiants

- Publicidad -Reciplasa

En total, s’han reservat 3.000 euros per a la concessió d’aquestes ajudes, la quantia individual de les quals serà de màxim 120 euros.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Els joves són el futur d’un poble, i l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell vol apostar perquè els estudiants i les seues famílies tinguen les facilitats necessàries per accedir a l’educació superior. La Regidoria de Joventut, a càrrec de Víctor Bisquert, ha posat en marxa unes ajudes específiques de mobilitat per a estudiants, tant universitaris i de màster, com de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Així mateix, també poden optar a l’ajuda els alumnes que no utilitzen el transport d’autobús ja subvencionat a l’IES Teulada.

En total, s’han reservat 3.000 euros per a la concessió d’aquestes ajudes, la quantia individual de les quals serà de màxim 120 euros. Este import serà d’ajuda per a “moltes famílies que tenen dificultats per fer front a totes les despeses que suposa tindre un fill estudiant”, ha assenyalat Bisquert, qui ha destacat la importància de “donar-los als joves del nostre poble, independentment de la seua situació econòmica, la possibilitat de llaurar-se un futur”.

Per a acollir-se a aquestes beques és necessari estar empadronat al Poble Nou de Benitatxell des d’almenys l’any anterior a la convocatòria i ser menor de 30 anys. En el cas del estudiants de batxillerat o cicles mitjans i superiors, el requisit indispensable és i haver estat matriculat en el curs 2018/2019 i haver superat el 50% de les assignatures.

Quant als alumnes universitaris, han d’estar matriculats en centres espanyols amb validesa en tot el territori nacional i haver superat com a mínim 35 crèdits. En cas de ser l’últim any d’estudis, el mínim a superar ha de ser igual als crèdits matriculats. També poden optar els estudiants d’ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de Grau o els d’ensenyament universitari conduents a l’obtenció de títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Enginyer Tècnic. Per últim, en el cas d’aquells que cursen màster, l’únic requisit és estar matriculat i haver aconseguit la titulació acreditativa.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 9 d’octubre en el Registre General de l’Ajuntament (carrer Major número 5) de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 14:00 hores. La documentació requerida i els formularis de sol·licitud es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament (https://www.elpoblenoudebenitatxell.com/es/agenda/651-ajudes-per-a-estudiants).

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

344 nous casos de coronavirus, 9 brots i 30 ingressats en només un dia

D'esta manera, en estos moments hi ha actius 2.073 casos, la qual cosa suposa un 9,08% del total de positius.

Burjassot suma dos brots més de 7 persones

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen dels brots han sigut per reunions socials.

Declarat un brot de coronavirus amb 4 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

Declarat un brot de coronavirus amb 7 casos en Algemesí

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià