El policia autonòmic detingut per presumptes maltractaments passa aquest dijous a disposició judicial

L'agent de la unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana detingut aquest dimecres per la seua presumpta implicació en un delicte de maltractaments passa aquest dijous a disposició judicial.

PublicitatAVL

L’agent de la unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana detingut aquest dimecres per la seua presumpta implicació en un delicte de maltractaments passa aquest dijous a disposició judicial, segons ha confirmat la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

La consellera, que ha realitzat aquestes declaracions després de la presentació de la Campanya de Prevenció d’Inundacions 2019 en ser preguntada pel succés, ha confirmat que la detenció es va produir arran que “es va sentir un tir, i a requeriment d’un veí”, va actuar la Policia, que va detindre aquest agent pertanyent a la Unitat Adscrita al Cos Nacional.

PublicitatRovira  

L’agent va ser arrestat en el seu domicili després que, segons consta en l’atestat, un veí cridara el 112 en sentir el que li va paréixer un tir la matinada del dimarts al dimecres, van precisar fonts de la Generalitat.

Els agents que es van personar en la vivenda van intervenir una pistola propietat del policia, que va ser conduït a comissaria i que aquest dijous passa a disposició judicial.

Així mateix, s’ha incoat un expedient per a esbrinar les causes que haurien motivat el dispar, tal com figura en el reglament disciplinari del Cos Nacional de Policia.