El Port de Sagunt tanca al trànsit marítim pel temporal

Així, la Depressió Aïllada en Nivells Alts de l'Atmosfera (DANA) que està afectant el Mediterrani està provocant mar grossa, amb ones de més de 3.5 metres en aigües profundes i més de 2.5 metres prop de la costa, segons informa Aemet.

Publicitat

El Port de Sagunt ha sigut tancat al trànsit marítim a les 10.18 hores d’aquest dimecres pel temporal, segons ha informat l’Autoritat Portuària de València en el seu compte oficial de Twitter.

Així, la Depressió Aïllada en Nivells Alts de l’Atmosfera (DANA) que està afectant el Mediterrani està provocant mar grossa, amb ones de més de 3.5 metres en aigües profundes i més de 2.5 metres prop de la costa, segons informa Aemet.

PublicitatRovira  

A més, el mercuri ha baixat i està jornada es viu un ambient plenament tardorenc, amb temperatures d’entre 16 ºC i 18 ºC en el litoral de la Comunitat Valenciana. En concret, el termòmetre marcava a les 11.00 hores a Castelló 17,2 graus, a València 16,5 graus i a Alacant 17,6 graus. En l’interior nord de la Comunitat estaven per davall dels 10 graus: a Castellfort 7,9 i a Vilafranca 8,7 graus.

Així mateix, s’estan registrant ratxes fortes de vent de component nord en el litoral sud de València i nord d’Alacant que han arribat als 73 quilòmetres per hora a Xàbia i els 68 a Oliva.

PublicitatJuega Limpio Orihuela