miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Portal de Transparència arriba als 15.000 visitants

El Portal de la Transparència de la Diputació de Castelló (transparencia.dipcas.es) ja ha facilitat informació a més de 15.000 (15.090) castellonenques des de la seua engegada el passat 29 de setembre, prop de tres mesos abans del límit legal establit en matí, 9 de desembre, per la Llei 19/2013 de Transparència i Bon Govern. Serà llavors quan totes les Administracions públiques, independentment del seu àmbit territorial, hi haurà de públiques a través dels seus Portals de Transparència la següent informació: informació institucional, organitzativa i de planificació; informació de rellevància jurídica, i informació econòmica, pressupostària i estadística.

El diputat de Transparència, Luis Martínez, ha explicat el “excel·lent acolliment que ha tingut aquesta eina pels castellonencs. Les xifres de tràfic d’ús constaten la utilitat d’aquest recurs que centralitza en un mateix espai online tota la informació de la Diputació de forma accessible i còmoda per als ciutadans. Ens anticipem en benefici dels castellonencs a aplicar tot el que supose més transparència i participació”.

En aqueix sentit, Martínez ha agraït el “tremend esforç a tots els professionals de la Diputació que fan possible, no solament haver engegat el portal, sinó mantenir-ho actualitzat amb informació de les diferents àrees, distribuïda en diferents blocs temàtics que faciliten molt la navegabilitat, l’accés a la informació que cadascun té interés de conéixer. Com s’està demostrant amb el seu ús, és un pas fonamental en el camí emprés pel president Moliner al capdavant del Govern provincial per a ser més útils i propers als ciutadans de la nostra província”.

Últimas noticias

Contenido relacionado