jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP assegura que el tripartit no pot construir una ciutat de futur acomiadant a vallers per motius ideològics

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha lamentat el sectarisme del tripartit format per PSPV-PSOE, Esquerra Unida i Compromís que en aquests primers set mesos de govern ja ha acomiadat a diversos treballadors de l’ajuntament per no ser afins ideològicament, mentre companys del PSPV-PSOE accedeixen a llocs o han accedit a les borses de treball. Així ho ha denunciat la regidor del PP, Yolanda González.

L’edil ha apuntat que recentment l’equip de govern i sobretot l’alcaldessa Tania Baños es dediquen a parlar sobre construir la Vall de 2050, i en aquest sentit González ha assegurat que el tripartit no pot construir una ciutat de futur acomiadant a vallers per motius ideològics.

“Des del PP també volem una ciutat per al futur en la qual no s’acomiaden a persones que fan bé el seu treball només perquè no són afins a les idees del tripartit”. En aquest sentit, González ha recordat l’acomiadament de la tècnic de turisme en aquest cas han estat disposats a rebutjar i deixar perdre una subvenció de la Generalitat Valenciana perquè aquesta vallera no seguisca treballant en l’ajuntament.

Així mateix, l’edil del PP ha apuntat acomiadaments també en Emsevall i la brigada municipal només per motius ideològics. Així, Yolanda González ha instat al tripartit que tinguen major empatia amb els ciutadans, persones amb fills a càrrec que necessiten d’un lloc de treball.

El regidor ha afegit que “en la ciutat del futur vull que els polítics siguen bones persones, que pensen en els seus veïns per sobre de les seues idees polítiques i religioses”.

No obstant açò, “vull que aquelles persones que són afins no tinguen més possibilitats en els procediments de selecció com està ocorrent actualment”. En aquest sentit, l’edil ha recordat que la parella sentimental del Director Territorial d’Ocupació i número deu en la candidatura de Tania Baños, José Vicente Andrés, ocupa llocs de rellevància en el taller d’ocupació; així com alguns companys de candidatura de l’actual alcaldessa que han entrat en els primers llocs de les borses de treball. “Que el mèrit, la capacitat, la preparació i l’experiència determinen la idoneïtat per al lloc”, ha continuat.

Així mateix, Yolanda González ha instat al tripartit que “siguen respectuosos amb totes les persones per sobre de la diversitat d’idees i intenten construir des del que ens uneix i no des del que ens separa”.

Últimas noticias

Contenido relacionado