El PP celebra el seu inici de curs polític amb una paella a Vinaròs

L'acte ha comptat amb la presència d'Isabel Bonig i Miguel Barrachina.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha celebrat l’inici del curs polític en el nord de la Província de Castelló amb una paella multitudinària per a afiliats i simpatitzants que ha reunit més de tres-centes persones.

L’esdeveniment s’ha realitzat en el tentader “Pan y Toros” de la localitat de Vinaròs i ha comptat amb la presència de la presidenta autonòmica Isabel Bonig, el president provincial Miguel Barrachina, el diputat nacional Òscar Clavell i la senadora Salomé Pradas, entre altres càrrecs. El president local Lluís Gandia i el cap de llista local Juan Amad han presentat l’event.

També estava convidat l’actual president del PP Català Alejandro Fernández, habitual en estos actes des de la seua etapa a Tarragona durant les campanyes “Junts sense fronteres” que se celebraven com a mostra de suport i solidaritat amb els companys de més enllà del Sènia.

Malgrat l’amenaça de pluja, el dia ha estat asolellat i l’acte no ha perdut capacitat d’atracció, ja que la nova convocatòria electoral, per al diumenge deu de novembre, ha despertat el zel electoral de tots els partits.

CatalanSpanish