El PP d’Almassora insta a la nova consellera de Sanitat a desmarcar-se de la seua antecessora i retornar als veïns les consultes de traumatologia i internista

El Grup Popular d’Almassora, fent-se ressò del malestar i les queixes traslladades pels veïns, portarà al plenari d’aquest dilluns una moció per a instar a la Conselleria de Sanitat a cobrir totes les places del Centre Sanitari Integrat (CSI) Pío XII després d’eliminar, fa ja any i mig, els serveis de traumatologia i internista. Aquest fet obliga als usuaris a desplaçar-se a consultes fora del poble actuant en detriment dels veïns i de la sanitat de la població d’Almassora.

Per aquest motiu i, aprofitant el canvi de cartera de la Conselleria de Sanitat, “demanem a la nova consellera, Ana Barceló, que es desmarque dels intents de la seua antecessora, Carmen Montón, de desmantellar l’Hospital Provincial i acabar amb els serveis sanitaris de la província de Castelló, a banda dels excessos de la nova ministra socialista amb la província i comence per retornar consultes a un centre que va impulsar i va construir el Partit Popular en el 2011 i que va suposar la millora de l’atenció sanitària a Almassora, evitant el desplaçament de pacients i familiars a Castelló”.

Tal com han indicat des del PP d’Almassora, “guanyem molt amb aquest centre de salut que el PSPV ha anat buidant de professionals amb els anys pel que confiem que els dos ajuntaments recolzen una iniciativa com aquesta per a garantir una atenció mèdica òptima als nostres veïns”. “Desitgem que PSPV i Compromís siguen conseqüents i coherents i donen suport a la nostra moció amb la mateixa fermesa amb la qual imposen des de l’any 2016 una pujada pactada de les brosses del 15% de la taxa. Si per a imposar ‘tasazos‘ estan d’acord, esperem que també ho estiguen per a reclamar als seus companys del Consell els serveis mèdics que ens furten”, han apuntat fonts del PP local.

ValenciàEspañol