El PP de Castelló insta a activar el Pla Estratègic de Turisme presentat fa 3 mesos

El Grup Municipal Popular lamenta que Castelló afronte una nova Fira Internacional de Turisme (FITUR) sense haver activat el Pla Estratègic de Turisme, presentat fa ja tres mesos, i després del vergonyós plagi que PSOE i Compromís van fer del Pla Turístic d’Euskadi.

La regidora Popular, Salomé Pradas, lamenta que el bipartit seguisca retardant el full de ruta en matèria de promoció turística, ja que segons aquest pla “es va proposar desenvolupar accions i estratègies mitjançant grups de treball que encara no s’han creat”.
“No obstant això, Marco prioritza invertir més diners en el Festival de Ioga (41.000 €), que a materialitzar el Pla Estratègic de Turisme (35.000 €)”.

Així va quedar reflectit després de l’aprovació del Pressupost del Patronat de Turisme. Un pressupost en el qual per primera vegada i, gràcies al PP, es van poder presentar esmenes. “Vam proposar, precisament, incrementar en 25.000 euros la dotació per al desenvolupament del Pla Estratègic de Turisme en 2018, amb l’objectiu de començar a veure resultats, però el bipartit es va negar”.

“A més, plantegem la creació partides específiques per realitzar campanyes turístiques de les Festes de la Magdalena (d’interés turístic internacional), les Festes de Sant Pere (d’interés turístic autonòmic) i la Setmana Santa (Festa d’interés turístic provincial), però van ser totes desestimades, com succeeix amb totes les propostes que planteja el PP, encara que siguen bones per a Castelló”.

“Aquest any, com ja va passar en l’anterior, la convocatòria del Consell Rector Turisme, prèvia a la celebració de FITUR, va tornar a portar només un únic punt en l’ordre del dia i es referia a l’aprovació de les actes de les sessions anteriors”.

CatalanSpanish