El PP de la ciutat de València aprova el comité de Campanya per a les Eleccions Generals

Català ressalta sentir-se “orgullosa i feliç per la fortalesa” del PP de la ciutat de València.

El Partit Popular de València ciutat, presidit per Mª José Català, ha aprovat hui la confecció del Comité de Campanya per a les Eleccions Generals que se celebraran el diumenge 10 de novembre.

En la conformació del comité de Campanya han estat també presents els caps de llista per València per al Congrés i el Senat, Belén Hoyo i Fernando de Rosa, tots dos també militants del PP de la ciutat.

Rovira  

Català ha informat, que igual que es va fer en les passades campanyes electorals, “el Comité de Campanya té un caràcter ampli perquè siga el més participatiu, integrador i representatiu possible de tots els districtes del PP de València”.

“El PP de València es bolcarà en la campanya de les Eleccions del 10N perquè Espanya necessita a Pablo Casado. Ens bolcarem perquè Belén Hoyo i Fernando De Rosa traguen els millors resultats com a caps de llistes al Congrés i al Senat”, ha ressaltat.

En el Comité de Campanya s’integren a militants del PP amb un gran coneixement i il·lusió per València, que garanteixen una representació de tots els districtes de la ciutat, i que ja estan treballant per a impulsar el projecte polític guanyador del PP.

PublicitatJuega Limpio Orihuela