El PP de l’Alcora demana al PSPV dades sobre la denúncia del Col·legi d’Advocats per tracte racista

L'organisme exigeix a l'Ajuntament de l'Alcora que investigue el pressumpte tracte discriminatori donat cap a un lletrat que sol·licitava l'accés a un expedient

El Grup Municipal del Partit Popular a l’Alcora ha sol·licitat al PSPV que facilite informació sobre la denúncia presentada pel Col·legi d’Advocats que ha requerit al consistori que investigue el presumpte tracte discriminatori donat a un lletrat el passat 4 de juny.

Vicente Mateo, portaveu del PP a l’Alcora, ha anunciat que sol·licitarà per escrit a l’alcaldia informació sobre el succés que ha portat al Col·legi d’Advocats a sol·licitar al consistori la investigació d’un presumpte tracte xenòfob i racista.

El lletrat, d’origen magrebí, es va dirigir a les dependències municipals amb l’objectiu d’accedir a un expedient que estava en fase d’exposició pública. El tracte dispensat, segons ha relatat el propi afectat, va ser discriminatori i va provocar que aquest acudira a denunciar els fets al Col·legi d’Advocats.

Des del PP, “desitgem saber què ha ocorregut i que l’alcaldia siga transparent i facilite la informació”. L’Alcora, ha declarat Mateo, “és un municipi acollidor, solidari i generós. No mereix que la seua imatge pública es veja entelada per uns fets com els que el Col·legi d’Advocats ha denunciat”. Per aquest motiu, “exigim la màxima comunicació i diligència per part de l’alcaldia a esclarir aquest cas”.