El PP de Paterna inaugura nova seu

A l'acte van acudir representants de moltes agrupacions populars de municipis de la comarca, el senador Fernando de Rosa i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Publicitat

El PP de Paterna va donar ahir el tret d’eixida del curs polític amb la inauguració de la seua nova seu al carrer Mariana Colás, 15 de Paterna. Amb aquest moviment, el PP s’acosta a un dels barris de la localitat on històricament han obtingut uns resultats millorables en els comicis municipals dels últims 20 anys.

A l’acte van acudir representants de moltes agrupacions populars de municipis de la comarca, el senador Fernando de Rosa i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que en la seua intervenció va destacar la valentia i l’esforç que mostra el PP de Paterna, encapçalat per la seua presidenta, María Villajos.

PublicitatRovira  

Per part seua, Villajos va remarcar “la gran afiliació amb què compta el Partit” en clara referència al treball realitzat per a habilitar en un curt període de temps un local que portava molt de temps tancat. Tant Villajos com Bonig van animar al més d’un centenar d’assistents a acudir el pròxim 10 de novembre a les urnes i a “depositar el vot en el partit que més ha treballat i treballarà per tots els espanyols, en el Partido Popular”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela