El PP de Vilafamés celebra la cessió de sòl per al nou centre de salut

El ple ha aprovat cedir els terrenys d'aquest projecte que va començar en l'última legislatura del Partit Popular a Vilafamés.

El Partit Popular de Vilafamés ha celebrat hui que per fi després de cinc anys s’hagen cedit els terrenys per al nou centre de salut. Una cessió aprovada en el ple d’aquesta setmana i que ha comptat amb el vistiplau del grup popular i els tràmits del qual van arrancar en l’última legislatura governada pel PP en la localitat.

La portaveu del PP, Marisa Torlá, ha explicat que “hem de celebrar que es faça un pas més cap avant perquè Vilafamés puga tindre el seu centre de salut, que és el que el nostre municipi es mereix” i ha assenyalat que “és una llàstima que la legislatura passada no s’avançara prou en aquest procés”. De fet, el treball del PP en la legislatura 2011-2015 va fer que la Generalitat creara una partida econòmica per a la construcció. I des de llavors ha sigut prioritari el seguiment dels avanços perquè el procés no es demorara més enllà de l’imprescindible.

La regidora ha assenyalat que “ara, des de la lleialtat amb els interessos generals dels veïns, estarem pendents que la Generalitat construïsca el centre de salut i que, d’aquesta manera, els veïns puguen gaudir de la sanitat que mereixen”.