viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP de Vilafamés reivindica els dos anys de treball de l’anterior govern per a il·luminar i realçar les muralles

El Partit Popular de Vilafamés ha reivindicat avui els dos anys de treball de l’anterior govern del PP per a il·luminar les muralles de la part frontal del castell i realçar el patrimoni històric del municipi com a reclam turístic.

El portaveu del PP, José Pons, que ha assenyalat que la primera fase del projecte d’il·luminació de les muralles es va aprovar i va executar en l’anterior legislatura, ha recordat que entre les gestions de l’anterior govern està la redacció del projecte per part dels tècnics municipals o l’esbrosse i neteja de la zona com a fase prèvia a l’actuació gràcies al treball de les brigades de la Diputació.

Pons ha agraït l’aposta d’Iberdrola i de la seua Fundació que va defensar i va creure des d’un primer moment en el projecte, als tècnics municipals o a l’empresa elèctrica que “han treball perquè avui aquest projecte siga una realitat”. “Han sigut anys de treball que ara han donat els seus fruits; el nostre repte ara és seguir de la mà perquè s’il·lumine l’altra part del castell perquè tant Vilafamés com els que hem vist créixer aquest projecte ho mereixem”, ha assegurat.

Últimas noticias

Contenido relacionado