El PP de Vilafamés reivindica els dos anys de treball de l’anterior govern per a il·luminar i realçar les muralles

El Partit Popular de Vilafamés ha reivindicat avui els dos anys de treball de l’anterior govern del PP per a il·luminar les muralles de la part frontal del castell i realçar el patrimoni històric del municipi com a reclam turístic.

El portaveu del PP, José Pons, que ha assenyalat que la primera fase del projecte d’il·luminació de les muralles es va aprovar i va executar en l’anterior legislatura, ha recordat que entre les gestions de l’anterior govern està la redacció del projecte per part dels tècnics municipals o l’esbrosse i neteja de la zona com a fase prèvia a l’actuació gràcies al treball de les brigades de la Diputació.

Pons ha agraït l’aposta d’Iberdrola i de la seua Fundació que va defensar i va creure des d’un primer moment en el projecte, als tècnics municipals o a l’empresa elèctrica que “han treball perquè avui aquest projecte siga una realitat”. “Han sigut anys de treball que ara han donat els seus fruits; el nostre repte ara és seguir de la mà perquè s’il·lumine l’altra part del castell perquè tant Vilafamés com els que hem vist créixer aquest projecte ho mereixem”, ha assegurat.