El PP demana el bo turístic per a salvar l’economia de la provincia

Afirma que el Govern del Botànic s'ha negat a signar una declaració institucional per a reclamar suport i protecció per al sector turístic valencià.

El Grup Popular en la Diputació Provincial de Castelló ha lamentat que el PSOE continue donant l’esquena al sector turístic que ha exercit de torniquet des del juny passat per a frenar la sagnia de l’atur. El maig passat, el Partit Popular va presentar una bateria de propostes per a garantir l’activació sanitària, social i econòmica de la província.

“Hui, en plena temporada estival, el sector turístic continua esperant que el PSOE habilite els bons turístics que plantegem com un revulsiu per a incentivar l’activitat a la nostra província que empra a milers de famílies de Castelló”.


Andrés Martínez, diputat provincial del PP i alcalde de Peníscola, ha valorat “qualsevol incentiu per a este sector professional que en ple estiu és motor econòmic i garant de creació d’ocupació”. La decisió del PSOE de donar l’esquena a esta iniciativa “constitueix un càstig immerescut. Tant com el veto imposat per Regne Unit al nostre territori”.


En opinió de Martínez, “els continus atacs que des del Govern d’Espanya, amb Pedro Sánchez al capdavant, s’han dirigit contra el sector turístic han sembrat la incertesa fins al punt que tercers països que eren fidels al nostre territori han suspés els seus viatges”. “El mal és incalculable i irreparable”, perquè a esta traïció se suma la consumada esta setmana pel Botànic, que s’ha negat a signar una declaració institucional per a reclamar suport i protecció per al sector turístic valencià.


En este escenari de pèrdues se suma també la inacció de la Diputació Provincial “que ha deixat de ser útil”. “Abans d’anar-se’n de vacances haurien d’estudiar les propostes que fa més de dos mesos els plantegem des de la lleialtat i el compromís amb esta província”. “En ple agost, els bons turístics no existeixen i sembla que el PSOE està ara més embardissat a confiscar els estalvis dels nostres veïns perquè Sánchez es puga pagar els seus viatges  que a treballar per a generar riquesa i oportunitats a Castelló. Aqueixa és la vertadera traïció a esta terra única”, ha considerat Martínez.

CatalanSpanish