El PP demanarà la compareixença urgent de Sánchez pels ERO quan es constituïsca el Parlament

Javier Maroto ha anunciat que la primera petició que registrarà el PP en el Parlament serà la compareixença de Pedro Sánchez per l'escàndol dels ERO.

PublicitatAVL

El portaveu del Grup Popular en el Senat, Javier Maroto, ha anunciat que la primera petició que registrarà el PP en el Parlament quan es constituïsquen les Corts el pròxim 3 de desembre serà la compareixença extraordinària i urgent del cap de l’Executiu en funcions, Pedro Sánchez, per l’escàndol dels ERO.

En una roda de premsa en el Senat, Maroto ha subratllat que Sánchez té tres ministres que “pertanyen a la pitjor època del socialisme andalús” que “va robar als aturats”, en al·lusió a María Jesús Montero, Carmen Calvo i Luis Planas. Al seu entendre, és “impossible sostindre” que el cas dels ERO “no esguita al Partit Socialista”.

PublicitatRovira  

El portaveu del PP en el Senat ha afirmat que la sentència dels ERO evidencia que es tracta del “major cas de corrupció d’Espanya i la Unió Europea” i ha assenyalat que la primera decisió “política” del partit que dirigeix Pablo Casado serà sol·licitar eixa compareixença de Sánchez per a explicar aquest assumpte. Segons ha recalcat, és “increïble” que el líder del PSOE romanga “en silenci” després d’aquesta sentència que es va conéixer dimarts passat.