domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP lamenta que Compromís s’escude en el Consell per a retirar pancartes de l’edifici 167

L’alcaldessa de Compromís a Almassora, Susanna Nicolau, va exigir personalment el desembre passat als veïns del grup Fátima d’Almassora que retiraren la pancarta que havien penjat de la façana de l’edifici 167 reivindicant l’enderrocament. Nicolau justifica que va ser la direcció territorial, a través d’una trucada telefònica, la que va reclamar la seua retirada el passat 21 de desembre. “Sorprèn la immediatesa de la direcció territorial, que als pocs minuts d’haver col·locat una primera pancarta, ja estava exigint la seua retirada, sense que fóra permesa la col·locació de la segona”, ha declarat Luis Martínez, portaveu del PP en l’Ajuntament d’Almassora.

L’alcaldessa es va presentar personalment en el grup Fátima per a reprovar la decisió dels veïns per col·locar de forma visible en l’edifici la demanda d’enderrocament. “Enfront de la seua intenció, i la del PSPV de rehabilitar l’immoble, els veïns van decidir visualitzar un missatge clar en l’edifici que va ser desautoritzat per l’alcaldessa de Compromís”.

En opinió de Luis Martínez, regidor del PP a Almassora, “és una mostra de quin és el tarannà del govern local. Durant la nostra etapa de govern, es van col·locar pancartes en edificis públics, com a instituts i centres educatius, i en cap moment vam donar ordre de retirar-los, ni el govern local ni l’autonòmic. No obstant açò, els qui enarboren ara la bandera del canvi són els qui, en la pràctica, apliquen censura i ordenen silenciar la veu dels veïns”.

La resposta de l’alcaldessa és, en opinió de Martínez, “un intent de Nicolau d’eludir la seua responsabilitat en una decisió insòlita”. En realitat, “Compromís ha pretès des del primer moment, al costat del seu soci del PSPV, fer callar als veïns, negar-los informació respecte a la rehabilitació de l’edifici que el 28 d’octubre van decidir recolzar malgrat haver aprovat en ple el seu enderrocament 9 dies abans, el 19 d’octubre”. No obstant açò, “aqueixa decisió els ha provocat un malestar entre els veïns que lluny de resignar-se, es reivindiquen i exigeixen ser sentits”.

Últimas noticias

Contenido relacionado