El PP presentarà al·legacions a les restriccions imposades a les tavernes i terrasses

El Grup Municipal Popular presentarà al·legacions a les mesures restrictives que ha imposat el bipartit per acabar amb la zona acústicament saturada (ZAS) de les Tavernes, i que afecten els negocis hostalers del seu al voltant.

La portaveu popular, Begoña Carrasco considera que les mesures adoptades contra el soroll “són traves a l’activitat econòmica, a l’oci i al turisme.”

“El tancament de terrasses a les 22.30h acabarà per recloure als castellonencs a les seues cases, sense opcions per sopar en les terrasses, a l’aire lliure i negant aquest atractiu de la nostra ciutat als qui ens visiten”.

“Per descomptat s’ha de conciliar oci i descans, però si acudim a FITUR per valorar la nostra gastronomia i els nostres més de 300 dies de sol a l’any, no podem actuar atacant l’oferta d’oci i l’aposta per la dinamització del centre de la ciutat, a més de posar-li-ho cada vegada més difícil als qui creen ocupació”.

“El bipartit va a acabar amb els espais atractius al turisme, com són els llocs de tradició de Tapeig, per exemple la Plaça Tetuán, Santa Clara o la Muralla Liberal”.
“No són les mesures adequades per acabar amb la zona ZAS. Volem una ciutat, viva, dinàmica, atractiva com han sabut explotar altres ciutats, no volem que Castelló es convertisca en ciutat dormitori”.
“Trobem a faltar el diàleg i la voluntat de consens que tantes vegades pregona el bipartit i que és incapaç de posar en pràctica”.