miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP queda dissolt a València ciutat per ordre de Gènova

El PP de València serà dirigit per una gestora en els propers dies, després que regidors, exregidors i càrrecs i excàrrecs locals del partit hagen sigut cridats a declarar davant la Guàrdia Civil en relació amb els fets investigats en el conegut com a cas Imelsa.

Fonts de les direccions nacional i autonòmica del partit han confirmat que en els pròxims dies es crearà una gestora per a fer-se càrrec de l’adreça del partit a nivell local.

Durant el matí de hui una vintena d’edils i exedils populars de València, així com assessors i exasesors del grup municipal, han acudit a declarar com investigats (abans imputats) en relació al suposat cobrament de comissions o possibles casos de blanqueig o finançament il·legal del partit.

Entre ells, estaven els regidors María Ángeles Ramón-Llin, Félix Crespo, Alberto Mendoza, Cristóbal Grau, Vicente Igual, Beatriz Simón i Lourdes Bernal, així com els exregidors Silvestre Senent o Miquel Domínguez (actualment diputat autonòmic).

El dimecres també va declarar en el marc d’aquesta operació anticorrupció el president del PP de la ciutat de València i portaveu municipal, Alfonso Novo, qui ha sigut suspès cautelarment de militància del PP fins que preste declaració judicial.

Dins d’aquesta operació s’investiga també si durant l’última campanya electoral municipal, celebrada el passat mes de maig, càrrecs públics i assessors del PP van fer donacions de 1.000 euros al partit, que després els van ser retornats, suposadament, en bitllets.

Últimas noticias

Contenido relacionado