El PP reclama mesures al Govern perquè la fallida de Thomas Cook no afecte la Costa Blanca

Thomas Cook ha deixat pendents unes 13.000 places en els hotels alacantins, amb un deute que la patronal hotelera Hosbec calcula en 1,5 milions d'euros.

Publicitat

El grup parlamentari ‘popular’ ha proposat un paquet de mesures perquè la fallida del operador turístic britànic Thomas Cook tinga el mínim impacte a Benidorm i la Costa Blanca. El diputat del PP per Alacant i portaveu de Turisme en el Congrés, Agustín Almodóbar, adverteix que el Govern “no pot obviar sempre un sector tan important com el turístic i, davant situacions de crisi, ha d’implantar mesures d’urgència”.

Davant la fallida de la companyia britànica, els ‘populars’ proposen exempcions de les taxes aeroportuàries per a aquelles companyies aèries que assumisquen les rutes cancel·lades per Thomas Cook i garantir la connectivitat amb Gran Bretanya. “El Govern ha de posar mesures perquè ni un turista cancel·le i es quede en sa casa”, ha reclamat Almodóbar.

PublicitatRovira  

Thomas Cook ha deixat pendents unes 13.000 places en els hotels alacantins, amb un deute que la patronal hotelera Hosbec calcula en 1,5 milions d’euros. Per açò, el PP reclama al Govern que plantege exempcions fiscals a les empreses directament afectades per la fallida i que habilite línies de crèdit especials per a tots els afectats, amb una línia específica per a pimes.

En aquesta línia, els ‘populars’ han sol·licitat bonificar les quotes a la Seguretat Social per a garantir l’ocupació del sector turístic que s’ha posat en risc: “Ajudar les empreses és ajudar els treballadors, una de les obligacions més importants del Govern”, ha apuntat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela