El PPCV aprova la composició del comité de campanya del 10N

El consell de direcció del PPCV ha aprovat la composició del comité de campanya de les eleccions generals del 10 de novembre, que dirigirà Eva Ortiz.

El consell de direcció del PPCV ha aprovat la composició del comité de campanya de les eleccions generals del 10 de novembre, que dirigirà la secretària general dels ‘populars’ valencians, Eva Ortiz.

La resta dels membres del comité seran Juan Gasó, com a gerent; responsable d’Interventors i Apoderats, Miguel Bailach; encarregada de de Mailing, Verónica Marcos; en Assessoria Jurídica, Jorge Carbó, Vicente Hernandis i Rosana Marín; responsable de Premsa, Mayca Ramos i responsables d’Actes Públics i Sectorials, Mari Carmen Contelles i Susana Camarero. Els vocals en aquest últim cas seran Marisa Mezquita i Fernando Pastor.

Al capdavant de l’àrea de Campanya de Dirigents Nacionals estarà Óscar Clavell; responsables de vot per correu, Laura Sáez i Guillermo Barber; de vot CERA, María Villajos; de vot exterior a Espanya: Amparo Folgado i Rocío Giménez; de xarxes socials, Jaume Bronchud i Vicky Soltero i de NNGG, Juan Carlos Caballero.

Com a responsables d’Acció Política estaran Luis Santamaría de coordinador; Elena Bastidas; José Juan Zaplana; Rubén Ibáñez; María José Catalá i Héctor Folgado.CatalanSpanish