domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PPCV defensa que “el terror mai vencerà a la llibertat i a la unitat dels demòcrates”

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana va assistir ahir  “com un sol valencià” a la manifestació convocada a Barcelona per defensar la Llibertat i la Democràcia enfront dels quals sembren la barbàrie.

La secretària general dels populars valencians, Eva Ortiz, ha volgut valorar la defensa de la pau i la unitat de totes les forces polítiques per derrotar al terror en qualsevol de les seues manifestacions. El PPCV “sempre ho ha tingut molt clar, la suma dels demòcrates ens fa forts, i ens permet combatre qualsevol amenaça que pretenga dinamitar la societat que junts hem construït basada en la democràcia, el respecte i en la convivència”.

Per a Ortiz, “el terror no té cabuda en el nostre Estat de Dret, no té cabuda en una democràcia on la vida és el principal valor i la llibertat la nostra bandera” i els espanyols “sempre hem sabut estar a l’altura” davant el terrorisme.

Per la seua banda, el president de la gestora del PP de la província de València, Rubén Moreno, va coincidir en destacar que “hui és un dia per a la unitat”, perquè és l’únic camí per combatre una xacra que ha sacsejat els fonaments de la societat espanyola i internacional.

El PPCV ha volgut mostrar la seua solidaritat amb totes les víctimes, familiars i reunits dels atemptats de la Rambla i Cambrils i el seu suport a la labor desenvolupada per les Forces de Seguretat després dels brutals atemptats que van sacsejar a Espanya assabenta la setmana passada.

Per això, tots dos dirigents van defensar la necessitat de “mostrar contundència” contra el terror i treballar en un mateix front per prevenir que situacions com les viscudes tornen a repetir-se.

D’aquesta manera, nombrosos membres del PPCV d’Alacant, València i Castelló volgueren sumar-se a la marxa per dir que “el terrorisme mai derrotarà a un poble unit que estima la llibertat enfront de la barbàrie” i per defensar que la democràcia “triomfarà sempre”.

D’aquesta manera, es van sumar a la marxa que va començar a les 18.00 hores en Jardinets de Gràcia i que culminà a la plaça Catalunya sota el lema ‘No tinc por’, que és el càntic que la multitud va corejar després del minut de silenci del divendres a la capital catalana i que s’ha convertit en el lema de la manifestació.

Últimas noticias

Contenido relacionado