El PPCV, “molt satisfet” amb el resultat del 10N: “És un seriós avís al Botànic”

Al seu judici, s'ha demostrat que estos comicis han sigut "inútils perquè al final el perdedor és el PSOE", que a Espanya perd tres diputats.

Publicitat

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha celebrat els resultats aconseguits pels ‘populars’ a la regió i ha assenyalat que pocs mesos després del 28A els valencians han “donat un seriós avís a Puig, Oltra i Dalmau, al Botànic” perquè si s’extrapolaren les dades “hui la majoria absoluta la tindria el centredreta”.

Així ho ha assegurat en declaracions en els mitjans des de la seu del PP a València, on ha comparegut poc abans de la mitjanit, després que Pablo Casado fera el propi a Madrid.
Bonig ha assegurat que els huit diputats aconseguits, un més que en les últimes, són “un magnífic resultat” i ha destacat que han sigut segona força amb el 23% dels vots i cinc punts més que el 28A, sent PP i Vox les úniques forces que pugen en la Comunitat i retallant distància amb el PSPV.

PublicitatRovira  

Al seu judici, s’ha demostrat que estos comicis han sigut “inútils perquè al final el perdedor és el PSOE”, que a Espanya perd tres diputats: “A Pedro Sánchez li ha eixit malament la seua política tacticista”.

En clau valenciana, ha indicat que “es demostra que el PP és el partit de centredreta, l’única alternativa a Puig” i, de fet, este bloc de centredreta “ha guanyat les eleccions 17 a 15”.

Així envia un missatge, ha dit, i és que els valencians “no volen les polítiques del Botànic” i si s’extrapolen les dades a unes autonòmiques, el centredreta tindria ara la majoria absoluta.

Bonig ha assegurat als seus votants que el PP “no els defraudarà i liderarà l’alternativa al Botànic”. “Som l’autèntica alternativa”, ha reiterat, i no permetran “el procés de catalanització del Botànic”. S’ha mostrat “contenta” mentre que Puig i Oltra “molt contents no estaran”.

Sobre l’ascens de Vox, ha indicat que negar-lo seria “no observar la realitat” i ha remarcat que el PP és un partit “de principis i valors”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela