El president de la Diputació, José Martí, rep a l’alcalde de la Serra d’en Galceran, Juan Carlos Mateu

El primer edil trasllada les necessitats d'una localitat amb uns 1.000 habitants distribuïts en tres nuclis poblacionals: la Serra d'en Galceran, Els Rosildos i Els Ibarsos.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, manté la seva ronda de contactes amb els alcaldes de la província per a conèixer de primera mà les seves necessitats. Aquest matí ha rebut en el Palau Provincial al primer edil de la Serra d’en Galceran, Juan Carlos Mateu, qui ha donat a conèixer el dia a dia d’aquesta localitat de la Plana Alta.

Una de les singularitats de la Serra d’en Galceran, que té uns 1.050 habitants, és que té distribuïda a la seva població, gairebé a parts iguals, entre els seus tres nuclis poblacionals: la Serra d’en Galceran, Els Rosildos i Els Ibarsos, per la qual cosa, com ha assenyalat l’alcalde, “tenim tres de tot: escoles, piscines, església…” Tot això suposa, segons Juan Carlos Mateu, realitzar un esforç major en temes pressupostaris.

El president de la Diputació, José Martí, li ha traslladat l’interès de la institució provincial per estar al costat de tots els municipis de la província amb el repte de frenar la despoblació, per al que li ha recordat els plans d’ajudes de la Diputació i els fons que arriben d’altres administracions com la Generalitat. Martí s’ha mostrat també sensible amb els problemes de potència elèctrica que té la localitat per a donar servei a diverses actuacions urbanístiques en el municipi, que té una superfície de 82 quilòmetres quadrats i una població disseminada pel terme.

ValenciàEspañol