El preu de la vivenda puja a la Comunitat Valenciana un 4,2% en el tercer trimestre

Respecte a la comparativa amb el segon trimestre de l'any, el preu de la vivenda va augmentar a la Comunitat Valenciana un 1% i en tot el país va pujar un 1,6%.

El preu de la vivenda va pujar a la Comunitat Valenciana un 4,2% en el tercer trimestre en relació al mateix període de l’any anterior, de manera semblant a la mitjana nacional (4,7%), segons l’Índex de Preus de Vivenda (IPV) de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) publicat hui.

En concret, el preu de l’habitatge nou va créixer un 6,5% a la regió de juliol a setembre en comparació al mateix trimestre del 2018, una dècima menys que la mitjana (6,6%). Al seu torn, el preu de la vivenda usada ho va fer un 3,8% enfront del 4,4% del conjunt nacional.

Respecte a la comparativa amb el segon trimestre de l’any, el preu de la vivenda va augmentar a la Comunitat Valenciana un 1% i en tot el país va pujar un 1,6%.

Per tipus de vivenda, el preu de l’usada va pujar un 1,4% trimestralment, dos dècimes menys que la mitjana (1,6%), mentre que, per contra, la nova va caure un 1,4% enfront del creixement mitjà de l’1,5%.

ValenciàEspañol