El proper cap de setmana tindrà lloc la XXII Fira de l’Art a Sagunt davall el lema “Diversitat i respecte”

La fira es podrá visitar durant el 17 i 18 de maig al passeig Doctor Fleming i el Triangle Umbral.

La Universitat Popular organitza la XXII edició de la Fira de l’Art els pròxims 17 i 18 de maig. El passeig Doctor Fleming i el Triangle Umbral són els escenaris elegits per acollir estes jornades de sensibilització social que comptaran amb nombroses activitats i exposicions dirigides a tota la ciutadania.

El divendres 17 de maig, a les 18.00 hores, tindrà lloc la inauguració de la fira, en la que es podrà gaudir de diverses exposicions en els estands de la Universitat Popular, com exposicions de ceràmica, dibuix, pintura i fotografia, a més de tallers de restauració de mobles, patchwork, costura o decoració de porcellana. A les 22.00 hores, s’ha organitzat un sopar de germanor seguit d’una nit de ball a càrrec de l’alumnat i el professorat dels cursos de Ball de Saló.

Rovira  

D’altra banda, el dissabte 18 de maig es portarà a terme una jornada de portes obertes. Durant el matí, d’11.30 a 13.00 h, es realitzaran tallers d’expressió corporal en el Centre Cívic Antic Santuari, a càrrec dels tallers de Tai-xi, Xi-kung, estiraments musculars i ioga, mentre que a la vesprada tindrà lloc una exposició de treballs fins a les 20.30 h. La cloenda de l’acte, programada per a les 19.30 h, consistirà en la lectura de poemes i frases al Cercle de Silenci, amb la participació de totes les associacions.

A més, del 6 al 28 de maig, el Centre Cívic del Port de Sagunt acull l’exposició Diversitat i respecte, inclosa dins de la programació de la Fira de l’Art i organitzada pel Grup Fotogràfic ARSE. L’entrada és gratuïta i oberta a tots els públics.

PublicitatJuega Limpio Orihuela