El PSOE aspira a aconseguir la tercera diputada en Castelló perquè “serà bo per a la província”

La candidata Susana Ros afirma que “els representants socialistes després del 10-N lluitaran pels interessos del país però portant el nostre territori al cor”.

El PSOE aspira a aconseguir la tercera diputada al Congrés a les eleccions del diumenge perquè això significaria un bon resultat per a la gent de la província de Castelló. Així ho ha manifestat en un desdejuni informatiu la cap de llista al Congrés dels Diputats pel PSOE en Castelló, Susana Ros, qui ha incidit en què “juntament amb els tres senadors anem a lluitar pels interessos del nostre país, però sempre portant Castelló al cor”. A més, Ernest Blanch ha fet balanç de la campanya junt Germán Renau, també candidat al Congrés, Artemi Rallo, Ana Belén Edo i Pep Lluís Grau, candidats al Senat, i Rafa Simó, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Castelló.

Ros ha comentat que “el PSOE és la garantia de gestionar bé l’economia. Hem demostrat que es pot créixer amb justícia social, així s’ha pogut veure als ajuntaments on governen els socialistes, que són la majoria de la província, que han superat els deutes del Partit Popular i han sigut capaços de reduir el deute, no apujar impostos i fer polítiques socials on el PP les havia eliminat” i ha afegit que “per això, el vot més útil el diumenge, és dipositar la papereta del Partit Socialista perquè això significa avançar cap al futur”.

Per la seua part, Blanch ha afirmat que ha sigut una campanya molt positiva per al PSPV en la província i ha argumentat que “estem a 48 hores del final de la campanya i la gent del partit es deixarà la pell perquè no serà el mateix lamentar-nos el dilluns que votar el diumenge. Hem d’anar a votar i donar la cara perquè ens juguem alguna cosa molt important, democràcia o no democràcia, i és evident que el PSOE és més democràcia, més convivència, més diàleg, més Constitució. La gent ha de decidir, el 10-N és fonamental i esperem que la gent done el seu suport també en la província de Castelló i tinguem la majoria suficient perquè ningú tinga problemes de convivència ni de realitat constitucional”.

CatalanSpanish