El PSOE assegura que la continuïtat de Susana Díaz dependrà dels militants andalusos

El PSOE ha assenyalat hui dimecres que la continuïtat de la expresidenta i líder del PSOE d'Andalusia, Susana Díaz, dependrà dels militants.

Publicitat

El PSOE ha assenyalat hui dimecres, després de conéixer-se la sentència del cas dels ERO que condemna dos expresidents de la Junta d’Andalusia, que la continuïtat de la també expresidenta i líder del PSOE d’Andalusia, Susana Díaz, dependrà dels militants de la federació andalusa.

Així s’ha expressat el portaveu socialista en el Senat, Ander Gil, en declaracions a TVE, recollides per Europa Press, en ser preguntat si el càrrec de Díaz està compromès per la condemna als seus predecessors.

PublicitatRovira  

“El futur de Susana Díaz i del Partit Socialista andalús ho decidiran els militants, crec que és la militància la que ha de prendre les regnes de les grans decisions del partit, respectarem el que es decidisca”, ha assenyalat.

Preguntat si des de Ferraz es podien prendre decisions referent a Susana Díaz, Gil ha insistit que a Madrid es respectaran les decisions, processos i temps per a la celebració de Congressos, programa i “el que vé derivat”, que adopte Andalusia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela