martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PSOE corregirà la política en els parcs naturals donant veu als municipis

El cap de llista del PSPV-PSOE al Congrés dels Diputats per Castelló, Artemi Rallo, ha assegurat que els socialistes, a diferència de Rajoy, “anem a ocupar-nos del Medi ambient quan el 20 de desembre arribem al Govern d’Espanya perquè estem disposats a corregir mesures, com la Llei Parcs Naturals, que suposen el desmantellament més que la protecció dels espais protegits”.

El candidat socialista ha fet aquestes declaracions durant una visita al parc natural de la Serra d’Espadà, en la qual ha volgut deixar clar el compromís de Pedro Sánchez amb la defensa del mitjà natural i altres accions que tenen a veure amb la sostenibilitat.

Acompanyat del director general de Seguretat i Emergències de la Conselleria de Medi Ambient, José María Ángel, alcaldes de municipis de la Serra d’Espadà i companys de candidatura, Rallo ha destacat que “per poc que un es passege per aquests paratges s’adonarà que hi ha moltes deficiències, que són producte de l’oblit i de la poca acció intel·ligent per a preservar dels governs PP”.

Des de la Generalitat, en els primers mesos de govern, ja s’han introduït noves mesures de gestió que contemplen la participació i la transparència, “El president Puig vol que les decisions es prenguen des del consens perquè els ciutadans que estan en torn d’aquest (Serra d’Espadà) o un altre parc es juguen molt, i aquest camí iniciat pel Consell van a anar també les accions des del Govern d’Espanya”, ha manifestat.

“Rajoy ha tingut abandonada la Comunitat Valenciana i la província de Castelló, no solament en temes de finançament, sinó en l’àrea de Medi ambient i Agricultura, on els castellonencs han patit l’oblit de la CE per no tenir uns responsables que hagen exigit el que la província necessita”, ha denunciat Rallo.

Finalment, el número u del PSOE per Castelló ha assenyalat que “necessitem un president progressista que escolte i que conega els problemes que tenim en la nostra terra, i aqueixa persona és Pedro Sánchez”

Últimas noticias

Contenido relacionado