El PSOE perd escons, el PP aconseguiria 100 diputats i Vox avança a Cs

El PSOE tornaria a guanyar les eleccions generals el pròxim 10 de novembre, el PP es consolida en el segon lloc i Unides Podem o Vox podrien avançar a Cs.

PublicitatAVL

El PSOE tornaria a guanyar les eleccions generals el pròxim 10 de novembre, el PP es consolida en el segon lloc amb prop de 100 diputats i Unides Podem o Vox podrien avançar a Ciudadanos, que perdria gran part dels suports respecte al 28A, segons les últimes enquestes publicades.

El PSOE i el PP continuen liderant la intenció de vot per a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, segons les enquestes publicades aquest dilluns en els diaris ‘El Mundo’, ‘ABC’, ‘La Razón’ i ‘eldiario.es’, que destaquen a més l’avanç de Vox i la reculada de Ciudadanos.

PublicitatRovira  

En concret, la mitjana de les enquestes publicades l’última setmana mostren que el PSOE es manté líder i obtindria el 27% dels vots; el PP puja respecte als anteriors comicis i aconsegueix el 22,1% dels vots; Unides Podemos recupera la tercera posició amb el 12,7%; i Vox pujaria a la quarta posició en aconseguir el 11,2% dels vots. Ciudadanos seria el partit més perjudicat en aquestes eleccions ja que cauria des de la tercera posició a la cinquena i obtindria el 9,6% dels vots, mentre que la nova formació d’Íñigo Errejón, Más País, aconseguiria el 4,4% dels vots.