El PSPV de Nules aplaudeix la decisió de la Conselleria d’invertir 350.000 euros en el Centre de Salut

Sorribes: “és un projecte que vam iniciar des de la regidoria de Sanitat en la passada legislatura i que millorarà la qualitat de l’atenció a la ciutadania”.

El PSPV-PSOE de Nules aplaudeix la decisió de la Conselleria de Sanitat Universal de consignar als pressupostos de la Generalitat Valenciana 350.000 euros per a millores en el Centre de Salut de Nules, distribuïdes en 250.000 euros en 2020 i 100.000 en 2021. El portaveu socialista de la localitat assegura que “és una gran notícia per a totes les veïnes i veïns de Nules, ja que és una demanda que vam fer la passada legislatura des del consistori i que els dirigents autonòmics van escoltar. Hem d’agrair que el departament que dirigeix la consellera socialista, Ana Barceló, haja escoltat les peticions que li vam fer en el seu moment”.

Sorribes també explica que “ara la nostra ciutat rep l’herència de la bona feina fet pel regidor socialista de l’anterior mandat, Antoni Romero, que va ser qui va tramitar tota la documentació per tal de fer estes millores en l’ambulatori” i afegeix que “vam negociar una reforma integral del Centre de Salut per tal de millorar les condicions en les quals treballen els professionals sanitaris de Nules i que, d’esta manera, també es puga millorar l’atenció a la ciutadania. Esta inversió es destinarà a una reforma integral del centre per tal d’incrementar la qualitat del servei”.

Per últim, el portaveu socialista indica que “esta bona notícia no vindrà a soles, ja que estem a l’espera que es vagen finalitzant molts tràmits similars que vam iniciar en la passada legislatura quan les i els socialistes de Nules teníem responsabilitats de govern a la localitat”.CatalanSpanish