20.8 C
Valencia

El PSPV de Nules exigeix responsabilitats a l’equip de govern per les irregularitats amb els pagaments del servei d’esports

El Grup Municipal Socialista sosté que "sota la nostra opinió, estaríem enfront d'un cas de prevaricació per omissió".

- Publicitat -AVL

El PSPV-PSOE de Nules exigeix responsabilitats a l’alcalde del municipi, David Garcia, i al regidor d’Esports de Centrats a Nules (CenN), Gabriel Torres, davant els suposats pagaments irregulars que l’Ajuntament va fer a una empresa externa en la gestió dels serveis esportius municipals.

Durant la celebració de la Comissió Informativa Especial sobre el pagament irregular de serveis esportius municipals, s’han aprovat totes les conclusions presentades pel Grup Municipal Socialista derivades de l’anàlisi dels informes realitzats pels serveis de tresoreria i intervenció de l’Ajuntament de Nules que han sigut remesos al Tribunal de Comptes.

Tals conclusions, desprenen que tant l’alcalde com el regidor van ser coneixedors i van promoure una fórmula de pagament irregular. A més, els responsables polítics van mentir en la sessió plenària sobre el succeït en la contractació dels serveis.

Així mateix, el Grup Municipal Socialista sosté que “sota la nostra opinió, estaríem enfront d’un cas de prevaricació per omissió”.

El portaveu municipal socialista, Adrian Sorribes, explica que “la responsabilitat política queda derivada en què l’alcalde i regidor d’Esports que van mentir en el ple, a la ciutadania i als usuaris del servei” i exigeix “responsabilitats a l’alcalde i al regidor d’esports, que van ser qui van promoure, van fomentar i no van posar cap pega a esta irregularitat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià