07:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

EL PSPV obligat a vendre la seua seu de Blanqueries

La comissió executiva nacional del PSPV-PSOE va aprovar ahir autoritzar la venda de la seu del partit en el carrer Blanqueries, 4, en la ciutat de València, a fi de sanejar els comptes del partit i minimitzar el deute acumulat. En la reunió, presidida pel secretari general del PSPV, XimoPuig; i el sotssecretari i general i secretari d’Organització, Alfred Boix, es va donar via lliure a iniciar aquest procés de traure-ho a comercialització.

Una de les opcions és que es convoque un procés públic i s’obtinga el màxim per la transacció immobiliària, que pel que sembla ja ha suscitat interès d’inversors que plantejarien habilitar l’immoble per a usar-ho com a hotel.

El valor de venda podria rondar entre un import mínim de 4,5 o 5 milions d’euros, a fi que resultara rendible per a tenir un impacte positiu en els comptes del PSPV.

Quant a la futura ubicació de la seu del partit polític, es barreja un possible trasllat a un edifici que es troba situat pròxim a l’estació de ferrocarrils de València Nord, on passarien a instal·lar-se, encara que en la modalitat de lloguer.

Últimas noticias

Contenido relacionado