El PSPV-PSOE condemna l’intent d’adoctrinament de l’extrema dreta a les escoles valencianes

Els socialistes valencians manifesten la plena confiança en el professorat que respecten i treballen per una educació en valors, en llibertat i en igualtat.

Publicitat

La secretària d’Educació del PSPV-PSOE, Inma Sánchez, ha manifestat hui la “rotunda condemna” dels socialistes valencians davant l’intent d’adoctrinament d’un col·lectiu d’extrema dreta a les escoles de la Comunitat Valenciana.

Sánchez ha manifestat tot el suport del partit al cos docent valencià “que treballa per una educació en valors, en llibertat i en igualtat” i ha reclamat “el ferm rebuig de totes les forces polítiques democràtiques davant campanyes xenòfobes, com la del col·lectiu Fes-te Sentir, que a més tracten de fomentar l’odi contres les persones i famílies LGTBI”.

PublicitatRovira  

Sánchez ha preguntat a la triple aliança de la dreta amb representació en Les Corts valencianes “si dóna suport que aquesta campanya circule en els col·legis”, i ha qüestionat si “quan parlen d’adoctrinament, es refereixen a les campanyes com la del PIN parental impulsada per aquesta organització que precisament ells donen suport”.

“Els i les socialistes sempre hem defensat la independència del professorat, tornem a manifestar el nostre suport als docents i el nostre rebuig a qualsevol mena d’ingerència que vulga atacar els valors de l’educació en llibertat, igualtat i solidaritat”, ha indicat la dirigent del PSPV-PSOE qui, també, ha condemnat “qualsevol intent de grups reaccionaris per a impulsar una caça de bruixes sobre els continguts dels currículums vigents en totes les etapes educatives”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela