El PSPV-PSOE demana que s’ajude al desenvolupament de l’aeroport construint l’A-7

AVL

El nou secretari d’Infraestructures i Territori del Partit Socialista a la província de Castelló, Santi Pérez, demana que 2018 siga l’any en el qual el Partit Popular i el Govern d’Espanya es prenguen de debò l’aeroport de Castelló, impulsant dos projectes que són imprescindibles perquè la infraestructura aeroportuària es puga seguir desenvolupant: la culminació de la A-7 i el desdoblament de la CV-13, coneguda com a carretera de l’aeroport.

Pérez afirma que “són moltes les coses que cal fer si pretenem aconseguir que les instal·lacions aeroportuàries de Vilanova d’Alcolea i Benlloc siguen rendibles, i moltes d’elles, les està impulsant Fransec Colomer des de l’Agència Valenciana de Turisme”.

Però “també resulta imprescindible que l’aeroport estiga ben comunicat amb les principals destinacions turístiques de la província de Castelló”, alguna cosa que, recorda, “en l’actualitat no ocorre, perquè 6 anys després que Rajoy arribava a la presidència del Govern, l’autovia de l’interior segueix sense construir-se; després de tant temps, solament hi ha autovia fins a Vilanova d’Alcolea”, la qual cosa significa que “els qui ens visiten, s’han de jugar la vida en desplaçar-se fins als seus llocs de descans”.

Perquè en l’actualitat, recorda, “per anar des de l’aeroport fins a la Benicàssim, la Ribera de Cabanes, Torreblanca, Alcossebre, Santa Magdalena, Peníscola, Benicarló i Vinaròs, no queda més remei que prendre la CV-13, la carretera de l’aeroport, que està totalment saturada; en ella, no caben ni un cotxe, ni un camió més”. I òbviament, “la probabilitat de veure’s involucrat en un accident greu resulta molt alta”.

Afegeix que “com l’autovia de l’interior mor a Vilanova d’Alcolea, una infinitat de camions utilitza diàriament la CV-13 per tornar a sortir a l’N-340, circumstància que ha convertit a la carretera de l’aeroport en una autèntica ratera, com també ho és l’N-340 entre Torreblanca i Vinaròs”.

Són raons de pes que haurien de portar al PP i a Rajoy a començar de forma immediata la construcció dels tres trams d’autovia pendents entre Vilanova d’Alcolea i La Jana, i a procedir al desdoblament de la CV-13, una via saturada que es troba a la vora del col·lapse.

De totes maneres, com la construcció d’ambdues autovies requerirà bastants mesos d’obres, Pérez exigeix que Rajoy procedisca a bonificar de forma immediata el peatge de l’AP-7 para tots els vehicles pesats que travessen la província de Castelló.

“Són mesures urgents i necessàries, que el Govern del PP hauria d’adoptar si de debò vol contribuir al creixement de l’aeroport. El que no és presentable és que, després de 6 anys de Govern, Rajoy no haja construït ni un sol quilòmetre d’autovia a la província de Castelló”.

- Advertisement -
CatalanSpanish