El PSPV PSOE obrí campanya al Cabanyal, barri natal de la seua candidata, Sandra Gómez

L'acte va estar dedicat a Alfredo Pérez Rubalcaba, qui en eixos moments és trobava en un estat greu de salut

PublicitatAVL

“Escolteu?, escolteu el silenci? Ara si, companys i companyes, Sandra. El 26 de maig anem a deixar-los a tots callats” Deia Mercedes Caballero al seu discurs a la presentació de Sandra Gómez.

Aquesta nit, a la plaça de L’església dels Àngels, al Cabanyal, el PSPV-PSOE iniciava amb força la campanya electoral amb l’ajuda de l’impuls dels bons resultats del 28 d’abril. Encara que, en paraules de Mercedes “La campanya electoral han sigut aquests 4 anys de gestió i per això, agrair als regidors que han portat molt alt l’ensenya del partit socialista”.

PublicitatRovira  

“O guanyen els drets o guanyen les dretes” Continuava Caballero al seu discurs, qui també senyalava la necessitat d’augmentar les competències a les diputacions i ajuntaments per fomentar la descentralització i garantir un govern més directe que atenga les problemàtiques locals.

A l’acte també va parlar Vicent Soler, fent un fort incís en la importància de la dona i la defensa de la igualtat. “Hi ha canvis radicals que posen de manifest tant com està canviant la societat, com el país, com fins i tot el partit. La presència de la dona al treball i en la política, un canvi revolucionari. Això no cau d’una figuera, es treballa cada dia. I jo vull fer una reivindicació del treball que fa el partit socialista per fer que la dona tinga protagonisme a la nostra societat” deia Soler. També atacà fortament la corrupció del govern anterior recalcant “La necessitat d’aire fresc” amb qui identificava a Sandra.

Acabat el discurs de Soler, pujava la candidata, que va ser rebuda amb un fort aplaudiment per la seu del que era el seu barri natal. La candidata a l’alcaldia iniciava el seu discurs amb unes paraules de suport per Rubalcaba: “Alfredo va dir una cosa, lluita pel que estimes, jo això mai ho he oblidat. Lluitem a aquestes eleccions pel que estimem per ell”.

“No és casualitat que estem hui ací, que els socialistes hàgem elegit començar la campanya a un dels nostres barris” va seguir Sandra. “Un barri que representa a les famílies treballadores d’aquesta ciutat. Fixeu-vos en la dreta que comença campanya al Corte ingles o, com aquesta nit, a Regne de València. Nosaltres no, nosaltres sabem amb qui volem estar i on volem estar, amb els nostres per dir-vos una cosa, una dels vostres, una filla d’una família treballadora, honrada i de barri es presenta a alcaldessa de València”.

Aplegava el fi de la nit i la candidata, com a colofó del discurs, arremetia contra la ultradreta “A aquesta plaça hi ha molts valencians i valencianes disposats a plantar cara al discurs de l’odi i la intolerància. A aquesta plaça hi ha un moviment de persones que portarà l’aire fresc a aquesta ciutat, d’aquesta plaça eixirem a guanyar”.