El PSPV-PSOE va “a per la tercera diputada socialista per Castelló”

Susana Ros, candidata al Congrés ha afirmat que "som una garantia de lluita a favor de la igualtat, del medi ambient, de la nostra indústria i la nostra agricultura o d'un millor sistema de finançament, entre d'altres coses"

Disciplinats i amb el discurs ben aprés de buscar millorar els resultats dels anteriors comicis, els membres del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha iniciat la campanya electoral amb la il·lusió d’obtenir més vots que en abril i suficients poder aconseguir la tercera diputada.

El secretari general dels socialistes a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha presentat als candidats al Congrés dels Diputats, Susana Ros, Germán Renau, Mari Carmen Aguilella, Federico Navarro i Rosa Marco, i al Senat, Artemi Rallo, Ana Belén Edo i Pep Lluís Grau, i ha animat a la militància i a totes aquelles persones amb idees progressistes a que “treballem esta setmana que tenim per davant per tal d’explicar a la gent de la nostra província que la millor opció per tindre un govern sòlid, efectiu i d’esquerres és votar al PSOE el proper 10 de novembre”.

“Per a la província de Castelló és de vital importància tindre a un president socialista en el Govern d’Espanya, tal i com s’ha demostrat històricament, ja que els millors avanços del nostre territori s’han produït amb el PSOE al front de l’executiu”, ha explicat Blanch qui ha afegit que “no ens hem de refiar ni de les enquestes ni de cap factor extern d’intent de desestabilització dels qui no volen un Partit Socialista fort per interessos personals. Hem de seguir treballant com nosaltres sabem fer-ho per a portar el progrés, sobre tot, als qui més ho necessiten. Ara sí, ara toca Govern i per això demane un vot massiu d’ací 10 dies cap a Susana Ros, Artemi Rallo i Pedro Sánchez”.

Per la seua part, una sempre vital, Susana Ros, amb un vestit ‘roig corporatiu’, al més pur estil Amparo Marco,  ha fet una crida a “omplir les urnes de vots cap al PSPV-PSOE perquè som una garantia de lluita a favor de la igualtat entre homes i dones i entre les persones, del medi ambient, de la nostra indústria i la nostra agricultura, d’un millor sistema de finançament i de molts altres factors que impulsaran la província de Castelló i Espanya. Un clar exemple de tot açò són els pressupostos que va tombar la dreta junt als independentistes, fent una pinça històrica, i que suposaven una inversió per habitant de 426 euros a la nostra província front als 245 que havia deixat Mariano Rajoy”. La candidata al Congrés també ha indicat que “necessitem tindre un Govern ja que ens permeta portar a terme les polítiques progressistes que fan falta al nostre territori”.

Artemi Rallo, cap de llista al Senat, ha conclòs dient que “el Govern de Pedro Sánchez, des de juny de 2018 ha demostrat que se poden fer les coses d’una altra manera i pensant en la gent. Hem de revalidar uns bons resultats per fer possible que aquestes polítiques tornen a la Moncloa des del diàleg amb la societat i comptant amb la gent, com ja ho hem fet al PSOE reunint-nos amb gran quantitat d’associacions per tal d’elaborar un complet programa electoral i els 35 compromisos per a un Govern progressista”.CatalanSpanish