El Rei Felipe VI accepta presidir el Comité d’Honor de la LXXIII Fira Agrícola i Ramadera de Nules

El cap de Gabinet de Planificació i Coordinació de la Casa Reial, Emilio Torné de la Vega, anuncia l’acceptació de la Presidència del Comité d’Honor de la present edició de la fira. Encara que no serà possible  la presència del monarca  en l’acte d’inauguració per motius d’agenda.

El Rei Felipe VI ha acceptat la presidència del Comité d’Honor de la LXXIII Fira Agrícola i Ramadera de Nules que tindrà lloc els dies del 19 al 22 de setembre. De fet, ha sigut l’Associació Local de Llauradors de Nules qui s’ha ficat en contacte  amb la Casa Reial per a fer-li aquest oferiment i ha rebut una carta  en la qual el cap de Gabinet de Planificació i Coordinació de la Casa Reial, Emilio Torné de la Vega, anuncia l’acceptació de la Presidència del Comité d’Honor de la present edició de la fira. Encara que no serà possible  la presència del monarca  en l’acte d’inauguració per motius d’agenda.

A més, en l’escrit remés a l’Associació Local de Llauradors la Casa Reial els  comunica que ha aprés nota de la sol·licitud d’audiència d’una representació de la junta directiva de l’associació dient textualment que “en el cas que fora possible atendre-la, amb molt de gust es comunicaria amb prou antelació”.

No obstant això, des de la regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Nules es valora molt positivament aquesta resposta, “ens hauria agradat que el Rei pogués vindre  a la inauguració però de tota manera és una bona notícia per a nosaltres que s’implique en la fira i que a més la Casa reial dispose de tota la documentació que acredita  la importància d’aquest esdeveniment. En definitiva, aquesta iniciativa suposa un important recolzament institucional a la nostra fira i també al treball que es fa any rere any”, explica el regidor César Estañol.

Nou impuls a la fira

Per altra banda cal destacar que la Comissió de la Fira s’ha renovat per a donar-li un nou impuls. De manera que a més de les persones que tradicionalment formaven part de la mateixa ara s’han incorporat Vicente  Lucas Peris, en representació de la Caixa Rural Sant Josep i Cooperativa Agrícola Sant Josep de Nules; Raúl García Peraire, membre de l’organització agrària FEPAC-ASAJA; i Francisco  Millán, en representació de l’Associació Local de Llauradors de Nules.

“La renovada comissió està ja treballant en els continguts i programació de la fira per a que segueixca  sent una de les mostres  més importants i referent del sector a la nostra Comunitat”, matisa el regidor d’agricultura, César Estañol.

ValenciàEspañol