El riu Clariano es desborda al seu pas per Ontinyent

Així mateix, a les 07:10 hores ha quedat tallada la via fèrria entre Ontinyent i Agullent per acumulació d'aigua, per la qual cosa els viatgers estan sent traslladats per carretera.

Publicitat

El riu Clariano s’ha desbordat al seu pas per la localitat valenciana d’Ontinyent per la Depressió Atmosfèrica en Nivells Alts (DANA) que està afectant la meitat sud de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ha portat a desallotjar el veïnat del carrer Cantereria, ha informat la Policia Local.

Així mateix, a les 07:10 hores ha quedat tallada la via fèrria entre Ontinyent i Agullent per acumulació d’aigua, per la qual cosa els viatgers estan sent traslladats per carretera.

PublicitatRovira  

A més, estan tallades la CV-655 (Pou Clar-Fontanars), CV-650 (Bricorama), Avinguda del Tèxtil, Camí Vell de Xàtiva, Cantereria, Carril, Carretera de l’Altet a la Clariana, Camí Vell Agullent, Camí dels Pressos, CV-81 (Ontinyent-Bocairent), segons ha informat l’Ajuntament.

Quatre dotacions de bombers estan treballant en col·laboració amb la Policia Local en aquest barri, on més problemes hi ha al municipi per l’aigua. Els efectius estan treballant per a garantir la seguretat dels veïns i estabilitzant la situació. Els accessos a les zones inundades estan tancats.

De la mateixa manera, la circulació entre les estacions de La Encina i la Font de la Figuera, en la línia d’ample convencional València-Albacete/Alacant, es troba interrompuda per condicions meteorològiques adverses, ha informat Renfe.

Per la seua banda, l’Autoritat Portuària de València ha ordenat el tancament al trànsit marítim de dos dàrsenes del Port de Sagunt des de les 4,30 hores causa de l’estat de la mar i l’adversa meteorologia. Aquest port ja va estar tancat ahir dimecres i es va reobrir a les 20.30, encara que aquesta matinada s’ha decretat de nou el tancament de dos dàrsenes.

Els bombers de la Diputació d’Alacant han realitzat 36 servicis menors i s’han registrat dos ferits lleus a Dénia i Alcoi a causa d’una caiguda a la via pública pel vent. En total, el nombre de telefonades al 112 des de l’inici de l’episodi ascendeixen a 1.299, corresponents a 909 incidents.

PublicitatJuega Limpio Orihuela