El riu Segura es desborda en dos punts del casc urbà d’Oriola i en dos de les seues pedanies

Les pluges estan caent de forma torrencial a primera hora d'aquest divendres en algunes localitats de la Vega Baixa alacantina entre el Pilar de la Foradada i Oriola.

Publicitat

El riu Segura s’ha desbordat a Oriola a l’altura del barri de Sant Pere i en el pont del Rei, així com en les pedanies de Desemparados i Las Norias, segons ha informat a Europa Press fonts municipals, que han precisat que, de moment, no hi ha constància de danys personals encara que sí de quantiosos danys materials.

Així mateix, ha indicat que el Centre de Cooperació Operatiu Municipal (CECOPAL) ha ordenat habilitar un segon alberg provisional en el Seminari amb capacitat per a 100 persones, però que podria ampliar-se a 180.

PublicitatRovira  

De moment, en la zona, segons informa el servici de Climatologia de la Universitat d’Alacant, han caigut en la ciutat de la Vega Baixa més de 250 litres per m2 en el que portem de divendres.

Les pluges estan caent de forma torrencial a primera hora d’aquest divendres en algunes localitats de la Vega Baixa alacantina entre el Pilar de la Foradada i Oriola, on s’han registrat fins a 30 l/m2 en l’última hora i un acumulat de 120,6 l/m2 en les últimes sis i la intensitat va a més, segons Aemet.

PublicitatJuega Limpio Orihuela