El senador Pablo Ruz (PP) es reunirà amb els municipis per a “treballar conjuntament” des del Senat

Publicitat

El senador del PP Pablo Ruz arrencarà aquest dilluns el curs polític amb una ronda de reunions i trobades amb alcaldes i portaveus del Partit Popular a la província d’Alacant amb l’objectiu de “treballar conjuntament i presentar iniciatives parlamentàries al Senat per a la millora de les seves respectius municipis “.

Ruz ha destacat que inicia el curs polític “amb les piles renovades” i ha explicat en un comunicat que a partir d’aquest dilluns recorrerà la província d’Alacant, “des dels municipis més petits fins als més grans i independentment qui governi”.

PublicitatRovira  

El popular ha assegurat que el seu “únic objectiu” és “escoltar als seus alcaldes i portaveus perquè des del Senat puguem presentar totes les iniciatives parlamentàries oportunes i buscar entre tots solucions als problemes dels seus municipis”.

“El Senat és la Cambra Territorial del nostre país i des de la meva humil posició em poso al servei de tots els municipis per reivindicar, proposar i treballar per ells”, ha asseverat.

Ruz ha mantingut que davant “la paràlisi del Govern en funcions del Partit Socialista, que manté paralitzats tant al Congrés com al Senat sense oferir solucions, sense sotmetre al control democràtic i menyspreant la capacitat legislativa de les dues cambres, nosaltres ens disposem a realitzar una acció política activa i responsable amb la institució que representem i amb la nostra província “.

“OPOSICIÓ LLEIAL I CONTUNDENT”
“Enfront de la irresponsable actitud del Partit Socialista, que sembla buscar noves eleccions i no oferir cap alternativa, nosaltres vam demostrar així creure en la nostra província i en una política al servei del bé comú i dels interessos de tots”, ha defensat.

El Senador i portaveu del Grup Municipal Popular d’Elx ha indicat que “el PP, com a principal partit del centredreta de la ciutat d’Elx i principal grup de l’oposició a l’Ajuntament, seguirà realitzant una oposició lleial i contundent tal qual ha demostrat en aquests gairebé tres mesos de l’legislatura “.

“Seguirem estenent la mà a l’equip de govern en tots els assumptes importants de la ciutat però sense desatendre la nostra principal funció: fiscalitzar la tasca del Partit Socialista i Compromís”, ha asseverat, i ha expressat que el PP és un partit “amb vocació de govern i responsable “.

PublicitatJuega Limpio Orihuela