domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Servef subvenciona projectes d’ocupació afavorint la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través del Servici Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana subvencions per a fomentar projectes d’ocupació amb recolze en empreses. Es tracta d’ajudes destinades a realitzar accions d’acompanyament i suport a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional que duen a terme les corporacions locals de la Comunitat o les entitats sense ànim de lucre.

El Servef destinarà un màxim de 62.000 euros per persona atesa, tant per les corporacions locals com per les entitats, que es distribuiran segons el temps d’acompanyament. Així, durant els primers sis mesos se subvencionaran 500 euros per persona atesa; entre els set i els dotze mesos, 400 euros; i entre els tretze i díhuit mesos, 200 euros.

Amb aquestes ajudes el Consell vol promoure la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional com un mitjà d’integració en la comunitat i millora de la seua qualitat de vida i independència i autonomia.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat que el programa d’ocupació amb suport és fonamental per a aconseguir que, cada vegada, siguen més les persones amb diversitat funcional i/o en risc d’exclusió social que puguen accedir amb èxit al món laboral integrat. Així mateix, ha animat a les empreses valencianes a integrar a les persones amb diversitat funcional, ja que és “la millor política de responsabilitat social empresarial”. En aquest sentit, ha informat que, des del Servef, se subvenciona amb fins a 9.000 euros a les empreses que contracten a nous treballadors amb algun tipus de discapacitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado