El Servigroup Benidorm gana al líder per deu punts de diferència a Múrcia

Les categories més joves del Servigroup perden els seus partits a excepció del Medmarket Cadet Masculí i el Cadet Femení que van aixafar als seus rivals

533

El líder UCAM Múrcia rebia a un Servigroup Benidorm amb ganes d’emportar-se el partit i així va ser. El partit va ser molt igualat, amb imprecisions per ambdues parts de cara al cércol, però això va provocar que la defensa visitant pugés la intensitat del partit obtenint protagonisme en els primers compassos de la trobada. Amb un 15 a 16 a favor dels visitants en el final del primer període ja s’albirava qui volia emportar-se la victòria. En el segon període els pupils de Retortillo van realitzar uns minuts de joc immillorables, fent que la pilota circulés i aconseguint un joc elaborat en canastres, més pròpies de l’NBA. En aquests instants va ser quan es va començar obrir una bretxa en el marcador, amb un equip visitant encertat en rebots defensius i aquesta fluïdesa es va notar al descans amb un 28 a 39. Després de sortir a la pista l’equip local retallava distàncies fins a arribar a un resultat de 40 a 41 i posar-li-ho complicat al Servigroup Benidorm. Les imprecisions ofensives i els nervis de cara al cércol i els tirs precipitats van aconseguir que els locals sortiren a la contra, recuperant el ritme del joc que semblava que ho havien perdut. L’equip benidormí no va trigar a reaccionar i la bona adreça del joc de Ballester Ortín i Martin tots dos liderant el control del joc i arribant a aconseguir fins a 8 punts de diferència en una canastra d’Unai abans que sonés la botzina. En l’últim període es va decidir tot, l’avantatge de més de cinc punts que tenia el Benidorm feien molt dany als murcians i en l’últim minut de la trobada, els de Retortillo van sentenciar gràcies a dos triples de Luisen, donant la segona victòria al Servigroup Benidorm amb un 62 a 72 a favor dels visitants. La pròxima trobada serà a les 19.30 en el Palau aquest dissabte contra l’Alfàs del Pi en un derbi comarcal que s’espera que siga de màxima tensió.

Servigroup Actualitat Valenciana
Servigroup

El Servigroup Junior va rebre una cruel derrota en el Palau davant el Lucentum, un dels favorits de la categoria. Un partit jugat de tu a tu entre dos equips que els agrada jugar amb ritme alt i amb transicions explosives. Ambdues defenses van realitzar una pressió en tota la pista que en definitiva per a l’espectador va ser un joc molt atractiu. Tot va començar molt igualat, però ràpidament es va veure que la primera part seriosa de clar color local encara que amb molt poca diferència en el marcador. La segona meitat va ser una altra història, els lucentins van començar a anotar des de la línia exterior i el marcat va agafar avantatges visitants que mai van superar els 6 punts. En els minuts finals els números fallades des de la línia de tirs lliures va propiciar que els benidormenses s’acostaran en el marcador fins al punt de tindre l’última bola per a guanyar el xoc. En aquesta última possessió el tir dels locals no va ser bé i la victòria viatge a la capital. En definitiva una derrota per dos punts que va quedar en el marcador amb un 68 a 70 per als visitants. El Servigroup Benidorm Blanco va perdre contra el Basquet Altea Junior per un punt quedant 52 a 53 per als visitants. Medmarket Cadet Masculí Negre va guanyar per 85 a 45 al CB Innova MutxamelServigroup Cadet Femení va guanyar al CB La Vila per 53 a 28 i finalment els locals del CB Denia van véncer a l’Infantil Masculí Blanco per 53 a 49.