4:34 pm - Wednesday, 27 May 2020

El Síndic demana que l’Hospitalització Domiciliària de l’Hospital de Vinaròs arribe a tota la comarca

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

Cholbi tramita la queixa d'una pacient terminal de 87 anys, amb cures pal·liatives, que no va poder ser atesa per la UHD per residir en Alcossebre.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha recomanat a la Conselleria de Sanitat que realitze un esforç organitzatiu i pressupostari perquè el Departament de Salut de Vinaròs puga garantir la igualtat en l’accés als serveis i prestacions sanitàries, especialment en el cas dels pacients que precisen de les Unitats d’Hospitalització Domiciliària (UHD).

Així respon el Síndic a la queixa presentada per una veïna de Alcossebre que va denunciar que la seua mare, amb una malaltia terminal i amb cures pal·liatives, no puc ser atesa per la Unitat d’Hospitalització Domiciliària de l’Hospital Comarcal de Vinaròs per residir en Alcossebre, un municipi que quedava fora de l’àmbit d’actuació d’aquesta unitat.

Després de sol·licitar-li informació sobre aquesta qüestió, la Conselleria de Sanitat va informar el Síndic que, efectivament, Alcossebre no es trobava en l’àmbit geogràfic de la UHD de l’Hospital de Vinaròs a causa del temps de desplaçament que s’empraria a donar servei. Així mateix, la Conselleria entenia que l’atenció domiciliària a aquesta població estava garantida a través dels equips d’atenció primària que, al seu torn, disposava del “suport de la UHD per a la valoració i control de símptomes en cas de les cures a pacients pal·liatius”.

No obstant això, els arguments esgrimits per l’administració sanitària no han acabat de satisfer al Síndic de Greuges, qui ha recordat a la Conselleria que l’actual llei de salut de la Comunitat Valenciana estableix que el sistema valencià de salut ha de proporcionar una assistència sanitària de qualitat que garantisca en tot moment el principi d’igualtat efectiva en l’accés als serveis i a les actuacions sanitàries.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Castelló guarda el minut de silenci per les víctimes de la covid i se suma al dol de 10 dies

Municipis i entitats de tota la província s'han sumat este dimecres al minut de silenci per les víctimes de la covid-19. La imatge del respecte i el dolor per...

Dra. Medina: “L’atenció primària ja té una falta d’inversió històrica i ara amb la covid, no podem fer més amb el mateix”

Vuit associacions científiques de l'àmbit sanitari, representant a més de 10.000 professionals del sector, planten cara a l'enquistada situació de falta de...

El Ple aprova una modificació del PGOU per a l’obertura de la primera empresa de xampinyons de Vila-real

El canvi urbanístic farà possible que la Fundació Manantial, l'objectiu del qual és la inserció laboral de persones amb malaltia mental, instal·le la seua empresa agroalimentària a l'entorn de l'estació de tren.

Alacant comptarà des de l’11 de juny amb l’autocine més gran d’Europa

Està previst que òbriga al públic l'11 de juny en el recinte de Rabassa.

El PSPV-PSOE de Nules demana esclarir un suposat cobrament irregular d’activitats esportives

Els pagaments, que ascendeixen a més de 8.000 euros, s'haurien ingressat en el compte de l'empresa adjudicatària en lloc d'en el compte municipal.

Esta publicació està disponible en : Valencià