sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sorteig de la Penyagolosa Trails a la Diputació

El Saló de Recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit aquesta vesprada el sorteig de les 1.500 places per a participar en la Marató i Mitja de la Penyagolosa Trails que tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 d’abril.

El sorteig s’ha desenvolupat en un acte obert al públic i han assistit representants dels municipis pels quals discorre aquesta emblemàtica carrera de muntanya, esportistes, patrocinadors i entitats col·laboradores. cal assenyalar que el sorteig de dorsals s’ha realitzat entre els 2.729 pre-inscrits que no tenen plaça, doncs encara que la xifra total de pre-inscrits és de 2.866 la diferència es correspon amb els 137 participants que tenen plaça assegurada per algun supòsit del reglament de la competició.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha presenciat el sorteig i ha indicat que “un any més, tant la CSP com la Mim afronten els mesos previs a la seua celebració amb les places esgotades, la qual cosa és un bon símptoma per a tota la província, en dues carreres consolidades com les quals estem parlant, en el primer cas amb la cinquena edició i en el cas de la Mim ja és la divuitena”.

En el sorteig ha eixit que participaran els pre-inscrits amb els números del 1653 al 423. La informació es podrà consultar en la web www.penyagolosatrails.com

Últimas noticias

Contenido relacionado