El sospitós de la desaparició de Marta Calvo passarà este divendres a disposició judicial

La Guàrdia Civil ni ha realitzat ni té previst traslladar el sospitós a Manuel per a dur a terme una reconstrucció dels fets, un tràmit que requereix presència judicial.

El sospitós de la desaparició de Marta Calvo, la jove de 25 anys de la qui no es tenen notícies des del passat 7 de novembre, passarà este divendres a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira, segons han informat Europa Press fonts properes a la investigació.

Jorge Ignacio P.J., de 38 anys, es va entregar este dimecres de matinada en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent, localitat propera a Manuel (València), on tenia una casa llogada en la qual havia quedat a través d’internet amb la jove, que va manar a sa mare la seua ubicació per WhatsApp.

Des de l’endemà passat, el 9 de novembre, la xica figura com a desapareguda. Les tasques de cerca, amb participació de fins a 150 efectius de diferents servicis de la Guàrdia Civil i de la Unitat Militar d’Emergències, es van estendre també a l’Olleria, on el sospitós també va viure en una altra casa de lloguer.

Segons les mateixes fonts, la Guàrdia Civil ni ha realitzat ni té previst traslladar el sospitós a Manuel per a dur a terme una reconstrucció dels fets, un tràmit que requereix presència judicial.

En una primera declaració, el principal sospitós del qual s’investiga com una mort violenta va confessar davant els agents que hi havia “desmembrat” el cos de la jove i ho havia llançat a diversos contenidors.

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana manté com a principal hipòtesi que la jove va patir una “agressió física” que “podria haver comportat la seua mort violenta”, segons va informar el delegat, Juan Carlos Fulgencio, en una roda de premsa convocada d’urgència este dimecres.

CatalanSpanish